ЗАВРШЕНА МАНИФЕСТАЦИЈА „ИГРЕ НА ВОДИ”

ПРВИ ТИМ” СЛАВИО У ПРОДУЖЕЦИМА

 

У недељу је одржано финале других „Игара на води“, које је организовао СЦ „Језеро“. Забавне игре уједно су означиле почетак „Кикиндског лета“. После две полуфиналне вечери и такмичења шест екипа, у финалу су се нашли „Први Тим“ и „Мики Мећава“. Након 12 дисциплина, морало се ићи на продужетке, пошто је резултат био изједначен. „Први тим“ је био бољи и освојио је титулу и награду од 30.000 динара. Емилија Величков, капитен „Првог тима“ каже да је најважније што су се сви добро забавили.

Уживали смо током тродневног такмичења, а колико смо видели и чули, и публика се одлично провела. Похвалила бих организаторе , а морам да истакнем да је део дисциплина био поприлично захтеван. Спонтано окупљање мог тима испоставило се као одлична ствар – рекла је Емилија Величков.

Међу такмичарским дисциплинама било је веслања, бушења балона, пливање натопљеним сунђером, погађање музичких нумера које је и одлучило победника.

Драган Пецарски из Спортског центра „Језеро“ истакао је да су презадовољни екипама и публиком која их је бодрила.

Део такмичара био је са нама и током првих „Игара на води“ па су знали шта их очекује. Имали смо и пуно среће јер нас је и време послужило – закључио је Пецарски.

У оквиру „Кикиндског културног лета“ сутра (петак) увече наступа „Гарави сокак“, а у недељу је представа „Откачене“ у којој су специјални гости Саво Милошевић и Борис Милојевић. Сви програми су бесплатни.