СТРЕЛИЧАРСКИ КЛУБ КЕНТАУР НА ТАКМИЧЕЊУ У ЦРВЕНКИ

  • СРЕБРО ТЕОДОРИ,БРОНЗА ТИБОРУ

Чланови Стреличарског клуба Кентаур наступили су протеклог викенда на турниру у Црвенки, који је окупио 70 такмичара свих старосних категорија из Новог Сада, Панчева, Суботице, Бечеја, Малог Иђоша, Бајше, Старе Моравице, Хоргоша, Кањиже и Кикинде. Гађало се у више стилова, а сваки такмичар је имао 12 различитих мета, постављених на удаљености од пет до 30 метара.

Стреличарски клуб Кентаур представљали су млађа пионирка Теодора Хорват у стилу коњички лук, сениор Бранислав Француски у стилу инстинктивни лук и сениор Тибор Хорват у дугачком луку. Теодора Хорват је у јакој конкуренцији заузела друго место и освојила сребрну медаљу, Бранислав Француски је са врло малом разликом у бодовима остао без медаље у најбројнијој категорији код мушкараца, па је са заостатком  од шест кругова (поена) од бронзаног заузео четврто место, док је Тибор Хорват био трећи, а сребро му је измакло за један круг.

У наредном периоду кикиндске стреличаре очекују наступи на државном првенству (индор 18м) 26. фебруара у Темерину и на такмичењима у Хоргошу и Новом Саду, као и на званичним турнирима Стреличарског савеза Србије и на пријатељским опен турнирима који почињу већ од марта ове године.