РУКОМЕТ – СУПЕР Б ЛИГА ГРУПА СЕВЕР – ЦЕНТАР

КОЛУБАРИ ДЕРБИ ЈЕСЕНИ

Рукометаши Кикинде Гриндекса нису успели да остваре повољан резултат на гостовању у Лазаревцу. Дерби меч јесењег дела првенства припао је Колубари (28:21), која је победом учврстила лидерску позицију са 14 бодова, док Кикинђани након 9. кола заузимају 3. место са четири бода мање. Екипа тренера Душана Пашића била је успешна само у уводним минутама меча, водила је са 1:0 и 2:1, а након тога су домаћи преузели иницијативу. Колубара је у 9. минуту повела са 6:3 и ову разлику је одржавала до краја првог полувремена. На одмор се отишло са предношћу „рудара” од три гола (14.11), а иста слика виђена је и у наставку. Лазаревчани подижу вођство на плус четири у 37. минуту (17:13) и до последњег звука сирене обезбеђују сигурну победу.

Кикинђани у суботу дочекују последњепласирани Синђелић, а у задњем јесењем колу их очекује још један дерби – гостовање Пролетеру у Зрењанину.

Лазаревац – хала „Колубара”. Гледалаца: 150. Судије: Тривковић и Милосављевић (Бешка). Седмерци: Колубара 2(2), Кикинда 5(4). Искључења: Колубара 6, кикинда 4 минута.

Кикинда Гриндекс: Делибашић 1, Трумбеташ 1, Дукатаров 2, Волаш, Голић 4, Лисица 6, Кењало 1, Мишков, Гамбер, Комарек 4, Радујко, Јаковљевић, Бројчин, Раковић, Милићевић 2.