ПОДРУЧНА ФУДБАЛСКА ЛИГА ЗРЕЊАНИН

  • СЕВАЛЕ ВАРНИЦЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ

Кикинда 1909 – Јединство(Б) 2:2

Фудбалери Кикинде пропустили су прилику да победом над бочарским Јединством осигурају другу позицију која води у бараж. Кикинђани и даље имају четири бода предности над суботњим ривалом и уздају се у нешто лакши распоред у преосталих шест кола.

Први део меча завршен је без голова, а много узбуђења уследило је у наставку. Повели су домаћи преко Андреја Красина, Бочарци поравнавају погодком Томића, али у истом минуту Красин поново доноси минималну предност Кикинђанима. Борбени Бочарци са играчем мање стижу до новог изједначења голом Зорана Спахића, а потом домаћи пропуштају велику шансу да реше меч из казненог ударца. Голман Влашкалин је зауставио шут Стефана Кресоје и свом тиму донео бод наде.

Кикинда: Вукобрат, Штеванов, Јанковић, Тодоров, Илић (Радивојац), Кресоја,Красин, Рељић, Зечевић, Црномарковић, Крџалин.


Црвена звезда – Билећанин 6:3

Рускоселци су ушли у меч са Билећанином сувише опуштено и дозволили противнику да већ на старту поведе са 3:0, али су се на време пренули. До одласка на одмор звездаши смањују на 3:2, а у наставку бољом игром успевају да изборе убедљиву победу. Погодке за домаћи тим постигли су Младен Петровић (три), Славко Моровић (два) и Бранко Солеша.

Црвена звезда: Ољача (Микалачки), Панић, Крижан, Марјановић, Киш, Коврлија, Грубор, М.Узелац (Инђић), М.Петровић, Солеша, Моровић.