НАКОВЧАНИ ПРОСЛАВИЛИ ТИТУЛУ ПРВАКА

  • ШАМПИОНСКИ ПЕХАР У ГОДИНИ ЈУБИЛЕЈА

 

Руководство наковачког Полета у суботу је организовало свечанст поводом освајања првог места у Подручној лиги Зрењанин и пласман у покрајински ранг. На стадиону „Барцелоне” одиграна је пријатељска утакмица са панчевачким Динамом, прваком јужнобанатског подручја, а пре почетка сусрета секретар ПФЛ Зрењанин Драган Ваван уручио је победнички пехар капитену Полета Милану Кењалу. У борбеној и занимљивој утакмице Панчевци су славили са 4:2 и потврдили да ће бити најзбиљнији кандидат за титулу у новом првенству Банатске зоне.

Pehar
Драган Ваван предаје пехар капитену Полета, Милану Кењалу

Великом успеху наковачког фудбала посебно је допринео председник клуба Славко Павловић, власник фирме „Воћњак”, као и тренер Јовица Лакић, који је екипу преузео четири кола пре краја јесењег дела, када је Полет заостајао пет бодова за водећим Перлежанима.

Lakic
Јовица Лакић

Освојили смо прво место и остварили циљ који је управа зацртала. Није било нимало лако, али смо великим радом и залагањем играча успели да тријумфујемо. Сада је најбитније да сачувамо играчки кадар, а када почну припреме, проценићемо каква су нам појачања потребна. Наш је циљ да у новом првенству будемо међу првих пет екипа, што је и реалан домет, а ако се укаже прилика за прво место, сигурно је нећемо пропустити – рекао је Јовица Лакић.

На свечаности која је уприличена у Ватрогасном дому, поводом освајања првог места и обележавања 70 година постојања клуба,руководство Полета је одало признање појединцима и фирмама који су помогли клуб, а додељено је и девет повеља некадашњим играчима који су прославили наковачки фудбал. Повеље су додеље Виду Бокану, Бошку Бурсаћу, Здравку Боровници, Милошу Шестићу, Милораду Обрадовићу, Богдану Галићу, Славку Родићу, Мирославу Грбићу и Ђури Медићу.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *