ФУДБАЛ – ЗАВРШЕН ЗИМСКИ ПРЕЛАЗНИ РОК

  • БЕЗ ВЕЛИКИХ СЕОБА ИГРАЧА

Зимски прелазни рок за фудбалере свих рангова такмичења завршен је 17. фебруара. У Градском савезу Кикинда, за разлику од претходних година, није било великих сеоба, а нове средине потражили су углавном млађи играчи. Наковачки Полет довео је Галића и Радуловића из сокобањског Озрена, Стефана Коцкара и голмана Баркоција из Кикинде, Горана Јарића из Слободе, Стефана Терзина из новомилошевачке Војводине и Николу Зорића из Обилића (Нови Кнежевац). Слобода је у своје редове вратила Лаништанина и Неђу Гавриловића из рускоселске Црвене звезде, из комшијског клуба је стигао и Душан Узелац, а поново се активирао Дејан Војводић. ЖАК се појачао са петорицом млађих играча Кикинде: Чочајем, Поповићем, Месарошем, Јасићем и Ратком, из Полета је дошао Тинтар, а из падејске Тисе Цветковић, Апро и Радић. Од војвођанских лигаша једино у великоселској Козари није било никаквих промена, па ће тренер Слободан Митровић имати на располагању комплетну екипу из јесењег дела првенства.

На Градски стадион у Кикинди су пристигла петорица новајлија: Дарко Ћазић (Јединство Н.Бечеј), Дејан Николин (Борац Иђош), Милан Тодоров и Радован Љутић (Војводина Башаид), као и Никола Трбић из новомилошевачке Војводине. Рускоселска Црвена звезда остала је без неколицине искуснијих играча, а у своје редове је довела Ненада Панића из Банатске Тополе, Јовицу Коврлију и Данета Инђића (Полет), Стефана Микалачког из ЖАК-а и Киш Норберта из Бачке Мол.

Башаидска Војводина је ангажовала Душана Попова (ЖАК), Марка Кнежева (Рохам), Радована Јаковљева (Олимпија Торда), Дејана Мартинова (Милутинац Земун) и Радована Бошњака. Мокрински Делија је из Сенте вратио Дарка Миладинова, Даријана Симића и Дамира Крспогачина, док је иђошки Борац појачао редове са Борисом Месарошем (Црвена звезда Р.Село), Борисом Хорватом (ЖАК), Радмилом Димитрићем (Напредак) и Луком Радаком, који је стигао из ОФК Кикинде. Напредак из Банатске Тополе је довео Бојана Завишина из башаидске Војводине, Душана Вујина из ЖАК-а и Баштованова, Терзина и Керешија из новомилошевачке Војводине.