ЏУДО – ФИНАЛНИ ТУРНИР ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ У БЕОЧИНУ

  •  ГРОМОВНИЦИ ПОНОВО МЕЂУ СУПЕРЛИГАШИМА

 

Џудисти кикиндског Партизана победници су екипног такмичења Прве лиге Србије и наредне сезоне поново ће се надметати у најелитнијој лиги. На татамију хале у Беочину Кикинђани су остварили шест убедљивих победа, а најважнија је била у финалу против новосадске Безбедности (6:4). На такмичењу је учествовало девет екипа, подељених у две групе, које су се надметале на два борилишта. У групи А Партизан је савладао Омладинац са 8:2, Џунс са 10:0, Динамо са 6:4 и истим резултатом и Безбедност, а у полуфиналу екипу Младости са 6:4.

Ово је изванредан успех, јер имамо младу екипу коју чине кадетски репрезентативци. Пре десет година наш клуб је био освајач Суперлиге Србије, а сада нова генерација најављује да ћемо у наредном периоду имати квалитетне резултате – истакао је Мирослав Богојевић, председник Партизана.

Екипа Партизана наступила је у саставу: Срђан Маричић (капитен), Стефан Детари, Дејан Грујић, Дејан Волаш, Немања Милић, Радован Сандић, Алекса Милић, Матеја Вукмирица, Светозар Стајковац, Слободан Бакић, Срђан Лабус, Владан Сараволац и Васа Раду. Тренер Бранислав Зарић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *