ЏУДИСТИ ПАРТИЗАНА НАСТУПИЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА

  • НЕВЕНА МИЛИЋ ПЕТА НА ЕВРОПСКОМ КУПУ

Џудисти кикиндског Партизана остварили су запажене резултате на домаћој и међународној сцени. На Европском купу за кадете, одржаном у румунском граду Клужу, Невена Милић је заузела пето место у категорији до 48 килограма, иако је била на домак медаље, док је Слободан Бакић (+90 кг) био седми у Берлину. Невена је ушла у полуфинале и мало је недостајало да стигне до меча за титулу, али је поражена од ривалке из Мађарске, а након тога је у дуелу за бронзу изгубила од представнице Украјине.

Добре резултате постигли су и јуниори Партизана на Првенству Војводине у Кањижи. Немања Милић је освојио титулу првака у категорији до 60 килограма, а Матеја Вукмирица у категорији до 90 килограма, док су Дејан Волаш, Тара Којић и Невена Кежић стигли до бронзе. Срђан Лабус је био пети, али ће се ипак придружити освајачима медаља на Првенству Србије, које се овог викенда одржава у Београду.

Успешном викенду Громовника допринели су и најмлађи чланови, који су учествовали на „Дугава Купу 2018” у Загребу. Марко Мићић је изборио злато у категорији до 55 кг, Лука Мићић сребро у категорији до 50 кг, а Вељко Вишњеи (66 кг) бронзу.