ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛАЦА ДО ПОСЛЕДЊЕГ МЕСТА ИСПУНИЛА ХАЛУ „ЈЕЗЕРА“

  • У РИТМУ МУЗИКЕ ЗА ПЛЕС

 

Спортски центар „Језеро” и ове године био је домаћин завршне приредбе кикиндских предшколаца. По шести пут Предшколска установа „Драгољуб Удицки“ организовала је испраћај малишана на овај начин, а прошлог петка у приредби под насловом „У ритму музике за плес” учествовало је више стотина деце из свих 18 вртића.

Будући основци показали су свој таленат за песму и игру, на одушевљење родитеља који су до последњег места испунили халу и уживали у маштовитим кореографијама. Плесних врста и ритмова није мањкало. Играле су се полка, ча ча ча, народна кола…

prir 4

Помоћница градоначелника Станислава Хрњак рекла је да начин на који се организује приредба, сведочи о марљивом раду васпитача са децом.

Наши најмлађи суграђани показали су да знање примају брже од било кога другог, да се друже и уважбавају. Показали су да су вешти и спремни да прихвате нове обавезе у основним школама. Свих 483 предшколаца школе ће лепо прихватити, а у вртиће ће кренути нови малишани. Ово је најлепши начин да се поздраве од својих васпитача и другара, да покажу шта су научили што ће им остати у сећању – истакла је Станислава Хрњак.

prir 1

Помоћница директора ПУ „Драгољуб Удицки” Александра Лудајић рекла је да су у овој установи свим будућим ђацима првацима обезбедили и симболичне поклоне – едукативну сликовницу и бојанку о Кикинди и кикиндским совама.

Иако је званичан упис у вртићима завршен, у Предшколској установи има још места тако да сви они који нису уписали своју децу могу то учинити у наредном периоду.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *