У ОКВИРУ „ДАНА ЛУДАЈЕ“ ОДРЖАН 11. МИНИ САЈАМ ПРЕДУЗЕТНИКА

  • РЕКОРДАН БРОЈ ИЗЛАГАЧА

 

Током „Дана лудаје” организован је и 11. Мини сајам предузетника. Како је истакнуто од стране организатора Општег удружења предузетника и Града Кикинде, овај догађај важан је за све привреднике у граду. Поздрављајући присутне и отварајући манифестацију члан Градског већа Миодраг Булајић рекао је да на сајму сваке године учествује све већи број излагача.

Предузетничке фирме су важан сегмент привреде сваког града, па и нашег. То су квалитетни људи који на овај начин желе да промовишу дух предузетништва. Кроз сајам се оставрују и контакти и размењују искуства која ће кикиндским предузетницима помоћи у будућем раду – истакао је Булајић.

В.д. директора Регионалне провредне коморе Тибор Хорват рекао је да је за град важно да има што више оваквих сајмова.

Ово је 11. пут да имамо мини сајам и тај континуитет је јако важан. Чињеница је да већи сајмови нису опстали попут зрењанинског „Инокопа”. Градска управа, Покрајина и Привредна комора ту су да помогну да се сајам и даље одржава – рекао је Хорват.

На мини-сајму било је 50 предузетника који су изложили своје производе, додала је Сандра Станковић из Општег удружења предузетника.

Ово је рекордан број учесника, што довољно говори о значају. Први пут су сви пријављени излагачи дошли. У реализацији сајма велику подршку пружила нам је локална самоуправа – напоменула је Сандра Станковић.

Излагачи су били из Кикинде и околине, а ни ове године нису изостали представници Хрватске привредне коморе – Жупанијске коморе Вировитица.