МУЗИЧКЕ И ЗВЕЗДЕ ЈУТЈУБА ОДУШЕВИЛЕ СТОТИНЕ ОКУПЉЕНИХ КИКИНДСКИХ МАЛИШАНА

  • КЛИНЦИ УЖИВАЛИ У „РАСПУСТУ“
  • Дводневна манифестација „Распуст за све“, у организацији Градске управе и Канцеларије за туризам, у Кикинду довела је неке најпопуларнијих јутјубера 

 

Дводневна манифестација „Распуст за све” испунила је очекивања кикиндских основаца. У петак и суботу имали су прилику да се на градском тргу друже са омиљеним јутјуб и певачким звездама.

Првог дана манифестације млади Кикинђани певали су и разговарали са јутјуберком Аном Лазаревић. Популарна Анна има 17 година и велики број пратилаца на интернету.

Уживала сам у дружењу са Кикинђанима. Иако живот јутјубера захтева пуно рада јер је важно је да снимамо и качимо клипове на јутјуб, ништа није тешко када нешто волиш и када знаш да ћеш имати бројну публику која те воли и подржава – рекла је Ана Лазаревић.

После неколико година пред Кикинђанима је наступала и Сара Јовановић, поп певачица познатија као Сара Јо. Једна од најзапаженијих учесница музичког такмичења „Први глас Србије” учествовала је пре неколико година и на „Евровизији” као део трија „Моје 3“.

Памтим колико сам ја једва чекала да почне летњи распуст и драго ми је што кикиндски малишани распуст почињу са мном. Прошло је неколико година од мог првог гостовања у Кикинди, а млади су и овог пута певали и играли са мном – додала је Сара Јовановић.

Суботње поподне било је резервисано за кошарку. Фристајлер Немања Блажић Трики и јутјубер Александар Весић искрено су одговарали на сва питања основаца који их ревносно прате на интернету. Након тога малишани су имали прилику да играју кошарку са Трикијем.

Увек радо издвојим време да се дружим са мојим највернијим пратиоцима. Овога пута задовољство је веће пошто сам у свом родном граду. И после овог дружења схватио сам да моји фанови боље познају мој живот од мене самог. Тренутно радим на постављању новог Гинисовог рекорда, а овога пута то ће бити дисциплина коју сам назвао кошаркашка јога – открива своје планове познати Трики.

Јутјубер Александар Весић, по струци електричар, истиче да није могао ни да сања да ће своје знање приказавити путем интернета. Он своје пратиоце учи како да на најлакши начин поправе квар на кућним апаратима.

Последњи наступ имао је седмогодишњи Љубомир Станковић. Иако млад већ је снимио песму са Северином, а био је и победник Пинкових звездица.

Први пут сам био у Кикинди и једва чекам да поново дођем. Моја жеља је била да учествујем на такмичењу Пинкове звездице” и родитељи су ми је испунили. Нисам очекивао победу, а био сам пресрећан када се то десило – рекао је Станковић.