МОЈА КРАВИЦА МЛЕЧНИ ПАКЕТИЋИ ЗА СРЕЋАН И УСПЕШАН ПОВРАТАК У ШКОЛУ ШТИЋЕНИЦИМА ДЕЧЈЕГ СЕЛА У СРЕМСКОЈ КАМЕНИЦИ

Сремска Каменица, 3. септембар 2019. године – Поводом почетка школске године, компанија Имлек обрадовала је школарце из Дечјег села у Сремској Каменици Моја Кравица млечним пакетићима и школском опремом.

Школски дани су најлепше животно доба, а компанија Имлек је у складу са традицијом коју негује одлучила да улепша школарцима повратак у ђачке клупе и донира штићеницима Дечјег села у Сремској Каменици Моја Кравица млечне пакетиће. Школарце су обрадовали омиљени млечни производи, Моја Кравица чоколадно млеко, Моја Кравица млеко са укусом и Моја Кравица млеко обогаћеном Д3 витамином, као и Моја Кравица свеске и ранчеви за успешан повратак у школу.

Сада већ традиционална акција поводом почетка школске године представља нешто чему се изузетно радујемо, имајући у виду да увесељавамо школарце и желимо, некима срећан почетак, а некима успешан  наставак школовања. Овим пројектом трудимо се да деци обезбедимо здравије одрастање уз њихове омиљене млечне производе. Компанија Имлек је позната по томе што посебну пажњу посвећује друштвено одговорним активностима, нарочито оним које су фокусиране на подршку најмлађима и њиховом правилном одрастању“, изјавила је Марија Маловић, регионални менаџер за односе с јавношћу компаније Имлек.