ЈОШ ЈЕДАН ПУНТО КИКИНЂАНИМА У НАГРАДНОЈ ИГРИ

  • ПОСРЕЋИЛО СЕ БАЛАБАНОВИМА
  • Четврти аутомобил марке „фијат 500Л“ завршио у Кикинди, захваљујући „Узми рачун и победи“

 

Славко и Миља Балабан пензионери из Кикинде постали су поносни власници „фијата 500Л” ког су освојили у наградној игри „Узми рачун и победи”. Срећу им је донела Ивана Дудић, глумица која је међу милионима писама извукла баш њихово. Како напомиње Славко, његова супруга константно учествује у овој наградној игри.

Oд свих писама које је Миља послала, једно је било адресирано на мене и баш то је извучено. Интересантно је да смо укључили телевизор да пратимо извлачење баш у моменту када је наш коверат извучен. Имамо комби мерцедес” и пежо” старe 20 година и право је време да их заменимо – каже Славко Балабан који још каже да је раније играо лото и игру „Огреби и благо теби”, али да није био срећне руке.

Супруга Миља додаје да је њихова кума Драгица Макивић пре три године такође добила исти аутомобил у наградној игри.

Нисам веровала да ће међу толиким писмима бити извучено баш моје. Срећа нам се осмехнула. Нашу срећу деле и комшије и пријатељи који нас зове да нам честитају – додала је Миља.

До сада су у Кикинду стигла три аутомобила марке „фијат 500Л” добијена преко наградне игре „Узми рачун и победи”, а ово је четврти.