И ОВЕ ГОДИНЕ ДОЧЕК НОВЕ НА ГРАДСКОМ ТРГУ

  • ЦУКИЋ НА БИНИ
  • Почео Новогодишњи базар са више од 30 излагача

 

Кикинђани ће и ове године имати организован дочек на Градском тргу. Дешавања последњег дана 2016. започеће у подне, већ по традицији, прославом дечје Нове године. Најмлађе ће забавити Хор „Чуперак” и глумци Позоришта „Лане”. Градско веће прихватило је предлог Канцеларије за туризам да централна звазда програма дочека Нове године на Тргу буде Дејан Цукић.

Драган Ристић из Канцеларије за туризам позвао је Кикинђане да Нову годину дочекају уз добру музику.

Ове године одлучили смо да грађанима приуштимо рок вече, а за добру атмосферу на Градском тргу побринуће се Дејан Цукић са својим „Спори ритам бендом” – истакао је Ристић и додао да ни овог пута неће изостати поноћни ватромет.

Новогодишњи базар почео је у уторак и трајаће до 6. јануара. У Канцеларији за туризам кажу да је на инсистирање излагача ове године продужено трајање традиционалног базара који ће бити стациониран на Градском тргу. Пријавило се више од 30 излагача чија главна понуда се односи на предстојеће новогодишње и божићне празнике. Ових дана кренуо је и Деда Мраз са поделом пакетића по домовима малишана који су оставили своје поруке у Кутији жеља, коју је такође организовала локална самоуправа.