ПОВОДОМ СВЕТОГ ТРИФУНА И ДАНА ЗАЉУБЉЕНИХ

КОНЦЕРТ НА ДАР

Поводом Светог Трифуна и Дана заљубљених, 14. фебруара, Туристичка организација и Град Кикинда суграђанима су поклонили концерт. Кикинђани су у Народном позоришту  имали прилику да уживају у наступу оркестра Александра Дујина и вокалних солисткиња Невене Рељин и Вање Манић Матић. Оркестар Александра Дујина посетиоцима је припремио богат репретоар ауторских песама, преко филмске музике, до нумера на шпанском и португалском језику.

Циљ концерта био је да публици пренесемо најлепше емоције и позитивну енергију како би на тренутак забораваили сва тешка дешавања у свету. Изводили смо љубавне песме и различите музичке правце и концепте. То је и најбоље од оног што сам радио са Невеном Рељин и Вањом Манић Матић, током петнаест година сарадње – рекао је Александар Дујин.

Јасмина Миланков, в.д. директорица, Туристичке организације напоменула је да је концерт за 14. фебруар постао традиција.

-Наступи оркестра Александра Дујина прави су празник. Заједно са суграђанима пролсавили смо љубав и вино – истакла је Јасмина Миланков.

Из Туристичке организације најавили су и концерт поводом Дана жена, 8. марта, као и више активнсти са доласком пролећа.