УГРАДЊА И СЕРВИСИРАЊЕ ТАХОГРАФА

КИКИНДСКИ АМС ПРОШИРИО ДЕЛАТНОСТ
Комплетна регистрација возила обавља се за највише пола сата, без обавезе одласка у МУП

„Ауто-мото савез- Банат“ основан је октобра 2014. године као самостално привредно друштво у оквиру Ауто-мото савеза Србије и наставило је да обавља све делатности из ранијих година. Новина је да Кикинђани сада имају испоставе у Вршцу и Хоргошу, тако да покривају већи део Баната и Севернобанатског округа. Како истиче директор Синиша Грастић, кикиндски АМС увео је и нову услугу поправке, уградње и сервисирања тахографа и једини су у северном Банату који имају лиценцу Агенције за безбедност саобраћаја.

У оквиру редовне делатност издајемо регистрационе налепнице без обавезе одласка у МУП и код нас возачи за највише пола сата заврше цео посао око регистрације возила. Радимо и атесте и реатесте, као и поправку половних возила увезених из иностранства, а којих је на нашим друмовима све више. Ми смо сада практично приватна фирма и наше услуге су на нивоу других сервиса, боримо се за тржиште и трудимо се да квалитетом услуга и ценама будемо конкурентни – рекао је Синиша Грастић и додао да кикиндски АМС има велики број чланова који су задовољни понуђеним путним услугама и редовно обнављају чланарину.

Грастић наглашава да се његова фирма, која има 17 запослених, добро котира и у Европи и позната је по пружању квалитетних услуга. Током летњих месеци непрестано се дежура на граничном прелазу Хоргош, где су свих 24 сата на располагању возачима. Кикинђани покривају део Коридора 10, од граничног прелаза Хоргош до Жедника, али излазе у сусрет корисницима и ван своје територије.

 

 

МЕЂУНАРОДНЕ ДОЗВОЛЕ

Грастић напомиње да је за издавање међународних возачких дозвола уведена обавеза подношења потврде од стране МУП-а да дозвола није одузимана или да није у процесу одузимања. Кикиндски АМС ову одлуку примењује већ три године и без наведене потврде није могуће издавање међународне возачке дозволе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *