УГОВОРЕНА САРАДЊА „БАНИНИЈЕВОГ“ БРЕНДА „ТРИК“ СА ОЛИМПИЈСКИМ КОМИТЕТОМ СРБИЈЕ

  • КИКИНДСКА ФАБРИКА У ОЛИМПИЈСКОЈ ПОРОДИЦИ
  • „Банини”, односно популарни бренд посластица „ТРИК”, наћи ће се у саставу спонзорског пула који ће српске спортисте пратити на путу за Олимпијске игре у Токију

 

У наредне четири године, „ТРИК” ће бити званична грицкалица Олимпијског тима Србије, а тим поводом јуче је потписан уговор о сарадњи „Банинија” и Олимпијског комитета Србије. Свечаном чину потписивања, претходила је посета делегације ОКС фабрици „Банини”.

Уговор су у Градској кући потписали Бојан Кнежевић, генерални директор компанија „Јафа Црвенка” и „Банини” и Божидар Маљковић, председник Олимпијског комитета Србије.

Поносни смо што је бренд ТРИК постао део олимпијске породице и што ће бити уз Олимпијски тим Србије на путу до Токија. На овај начин желимо и да потврдимо дугорочне планове које имамо у Кикинди за овај, али и све друге брендове Банинија. Имамо веома амбициозне циљеве и планирамо даљи тржишни раст – рекао је Бојан Кнежевић, генерални директор компанија „Јафа Црвенка” и „Банини”.

Сарадња са брендом „ТРИК” представља наставак формирања тима за Токио и јачање партнерских односа са компанијама које препознају значај улагања у спортисте и подршке олимпијцима.

Година по завршетку Олимпијских игара је веома важна, јер тада успостављамо и обнављамо сарадњу са онима који знају колико је подршка спортистима у припреми за сва такмичења до Токија битна и драгоцена. Зато је улазак бренда ТРИК у нашу породицу важан, биће то партнерски однос, а све оно што на том путу остваримо посматраћемо као заједнички успех – каже Божидар Маљковић, председник Олимпијског комитета Србије.

У жељи да подржи спортисте, али и грађане Кикинде, „Банини” ће Општој болници Кикинда донирати опрему за салу за кинези терапију Службе за физикалну и спортску медицину.

Кикинда је град који се развија, има потенцијал, а веома нам је важно кад знамо да компаније у својим стратешким циљевима имају и улагање у локалну заједницу и бригу о њеним грађанима. Фабрика Банини” је показала да нам различитим иницијативама пружа подршку и наставиће у том правцу и у будућности – сматра Павле Марков, градоначелник Кикинде.