У„КУТИЈИ ЖЕЉА“ РЕКОРДАН БРОЈ ПИСАМА ДЕДА МРАЗУ

  • ПАКЕТИЋИ СТИЖУ НА 3.500 АДРЕСА

Лепа традиција Градске управе и ове године премашила је све досадашње. Деца из Кикинде и девет села била су маштовита и спремна да пишу Деда Мразу, тако да је у „кутију жеља“ убачен рекордан број писама, истакао је градоначелник Павле Марков у понедељак обилазећи малишане у Кикинди који су добили жељене играчке и пакете са слаткишма.

Стигло је више од 3.500 писама. Наше најмлађе и најслађе суграђане молим да буду стрпљиви. Има пуно адреса које треба да обиђемо и то не можемо учинити у неколико дана. Сва наша деца била су добра и са нестрпљењем очекују Деда Мраза. И ове године Градска управа потрудиће се да им новогодишње и божићне празнике учини што лепшим– рекао је Марков.

Десетогодишњи Бранко Ковачевић потрудио се и написао писмо како за себе, тако и за сестру Бојану и брата Бојана који су млађи од њега. Деда Мраз је заједно са градоначелником Марковим прво отишао код њих и однео им лопту, лутку, аутомобил и пуно слаткиша и сланиша.

Отпевали смо песму Деда Мразу, обећали смо му да ћемо бити добри, а најважније од свега је што сам добио лопту са знаком „Партизана“ за који навијам. И прошле године убацили смо писмо за Деда Мраза у кутију жеља – испрачао је Бранко.

Градоначелник Марков и Деда Мраз обишли су пет кућа, а сву децу позвали су да дођу на Градски трг у недељу, 31. децембра у од 11 до 12 сати, када ће бити припређена Дечја Нова година.