ПРОМОЦИЈА КИКИНДСКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ У НЕКОЛИКО ГРАДОВА СРБИЈЕ

  • КАРНЕВАЛ ПОЗВАО НА ЛУДАЈЕ
  • Манифестацију „Дани лудаје“ у Београду, Зрењанину и Новом Саду, представили кикиндски малишани, тамбураши, чланови „Гусала“…

 

Најмлађи Кикинђани из Предшколске установе „Драгољуб Удицки“ позвали су Београђане, Зрењанинце и Новосађане да дођу у наш град, на 33. „Дане лудаје“. Обучени у боје јесени, уз тамбураше и чланице АДЗНМ „Гусле“, привукли су велику пажњу у сва три града, а промоцији у Кнез Михаловој није одлолела ни позната Локица која је имала само речи хвале за питу бундевару и песму и игру малишана.

Пита је одлична, а оваква промоција привукла је велику пажњу. Ово је прави начин да се промовише ваша манифестација и сигурна сам да ћете имати доста гостију из Београда – рекла је Локица Стефановић.

Заједно са шареним карневалом у промоцији наше најстарије манифестације учествовала је и председница Скупштине града Кикинде Станислава Хрњак.

Ова весела поворка најбољи је наш промотер. Сваке године имамо све више гостију из престонице, а један од разлога је су и промоције које су увек за памћење. „Дани лудаје“ прошле године проглашене су за најбољу туристичку манифестацију у Србији и Кикинди су донели „Туристички цвет“ – подсетила је Станислава Хрњак.

Прилику да се дружи са својим Кикинђанима није пропустио ни државни секретар Министарства за заштиту животне околине др Бранислав Блажић.

Кад год је промоција „Дана лудаја“ у Београду, ја сам присутан. Наши малишани увек привуку велику пажњу, а веселој колони не одолевају ни стари ни млади – истакао је др Блажић.

Наранџасти караван сутра је у Темишвару где ће такође бити провисана наша најстарија манифестација по којој је Кикинда позната и ван граница Србије.