ПРЕ РОКА ЗАВРШЕН НОВИ КРУЖНИ ТОК- „НИС“ ОТВОРИО

  • ОБНОВЉЕНУ БЕНЗИНСКУ СТАНИЦУ
  • УЛАЗ У ГРАД ДОБИО НОВИ ИЗГЛЕД

 

У присуству представника локалне власти, извођача радова и медија, у уторак је свечано отворен нови кружни ток на улазу у град из правца Београда. Завршену, пре уговореног рока, инвестицију су заједнички финансирали ЈП „Путеви Србије“ са 44 и Град Кикинда са око 12 милиона динара. Градоначелник Павле Марков подсетио је да су почетком обнављања Шумице, пре годину дана, стартовали радови на инфраструктури у овом делу града, који је са новим инвестицијама добио потпуно другачији и савремен изглед.

Као приоритет постављено је регулисање саобраћаја у овом делу рачвања путева за Иђош и улаза у град. Тај пројекат је у потпуности завршен и добили смо једну модерну раскрсницу. Саобраћај ће новим кружним током бити безбеднији, а уређено ће бити и одвођење атмосферских вода, које су у одређеним временским приликама правиле проблеме на овој деоници пута – навео је Марков.

Градоначелник је напоменуо да је новим планом локална самоуправа задужена за одржавање ове саобраћајнице и путева у граду, а најавио је да ће још један кружни ток бити изграђен испред локације нове индустријске зоне из правца Башаида.

 

Представник ЈП „Путеви Србије“ Обрад Граор рекао је да се са радовима кренуло 25. септембра и да су завршени пре планираног рока од 75 дана.

Није било проблема током извођења радова. Квалитет је потврђен лабораторијском анализом и задовољни смо јер смо успели да радове окончамо пре првих мразева – рекао је Обрад Граор. У нови кружни ток уграђено је 4.000 квадратних метара асфалта.


„НИС“ ОТВОРИО НОВУ ПУМПУ

На месту старе бензинске пумпе НИС-а, изграђен је потпуно нов малопродајни објекат. Поред представника компаније НИС, отварању је присуствовао и градоначелник Павле Марков. Марков је захвалио НИС-у јер је пројекат обнављања својих објеката, међу првима, започео станицом у Кикинди и додао да је отварањем нове пумпе град остварио још један нови квалитет.

Заменик директора „Блок прометa” за малопродају Павел Кандалинцев изразио је задовољство поводом отварања новог објекта, и навео да ће у понуди на овом месту бити и две нове врсте горива.

На савременој НИС Петрол бензинској саници „Кикинда 4“, купцима су 24 сата дневно на располагању висококвалитетни деривати, а у промотивном периоду, цене свих деривата на овој пумпи биће ниже за три динара.

Отварање пумпе обележено је донацијом горива за кикиндски Дом здравља.