НЕМА СТАЈАЊА ЗБОГ НИСКИХ ТЕМПЕРАТУРА

  • ОБИМНИ РАДОВИ У МОКРИНУ
  • У Мокрину у току адаптација просторија у Омладинском и Ватрогасном дому. Праве се путеви, чисте депоније и планира нова грађевинска сезона

 

У Мокрину је у току уређење просторија Омладинског дома. Ова зграда дуго је била запуштена и ван употребе, а захваљујући инвестицији од милион и по динара, Омладински дом ће поред простора за младе у некадашњој дискотеци, адаптираног грејања и других садржаја, добити и три собе, намењене гостима села, чиме ће и недостајећи смештајни капацитети у селу бити побољшани.

Председник Месне заједнице Мокрин Горан Думитров упутио је позив младим људима са идејама за што бољу искориштеност овог простора, да се јаве. Ради се и у мокринском Ватрогасном дому где је дорађена кухиња и замењен део прозора.

Компанија НИС поправила је део пута и изградила нови између два гробља. Думитров најављује да ће се са НИС-ом преговарати и ове године, уз очекивање да део пута буде спојен са сабирном станицом ЈУГ.

Очишћена је и депонија у селу, а мокрински кнез поново апелује на Мокринчане да не бацају отпад на местима која за то нису предвиђена. Водоприврено предузеће „Горњи Банат“ успело је да заврши радове на каналу К1 до обода. У најкритичнијим деловима села очишћени су атмосферски канали, како би се превентивно деловало. На Обрадовићевој бари уклања се трска и растиње како би све било спремно за допумпавање воде и пецарошку сезону на пролеће…

Наставак можете прочитати у штампаном издању