НАГРАДНА ИГРА „УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ“

  • ЈОШ ЈЕДАН „ФИЈАТ 500Л“ У КИКИНДИ
  • Пре Драгице Макивић, аутомобил исте марке у овој наградној игри добило још двоје Кикинђана: пензионер Иван Калопер и васпитачица Вишња Накрајкућин

 

Медицинска сестра у пензији, седамдесетогодишња Драгица Макивић из Кикинде добила је аутомобил „фијат 500 Л“ у последњем колу наградне игре „Узми рачун и победи“. Како истиче упорност се исплатила, иако су се сви шалили са њом што сакупља рачуне и шаље их за велику наградну игру .

Само што сам упалила телевизор у суботу током извлачења чула сам своје име. Још нисам дошла себи од узбуђења када ме је позвао брат Витомир из Београда да ми честита на добитку. И даље не могу да поверујем да сам добила аутомобил и да сам имала огромну срећу да буде извучено баш моје име, а било је на милионе писама – узбуђено прича Драгица.

Како се вест прочула, сви су звали да честитају: родбина, бивше колеге, пријатеји, а комшије су одмах дошле да поделе радост са Драгицом.

Имам „пунто“, али га чешће вози унук Бојан него ја. Кончано ћу и ја имати свој аутомобил – открива Драгица.

Драгичин коверат извукао је певач Сергеј Ћетковић, а нашој суграђанки од суботе постао је омиљени певач. Како напомиње послала је шездесетак коверти само пред последње коло, а редовно је слала коверте и у ранијим извлачењима.

Међу Кикинђанима који су прошле године имали среће у овој игри су Иван Калопер, такође пензионер и Вишња Накрајкућин, васпитачица и они су такође освојили аутомобил.