ЛОКАЛНА АГЕНЦИЈА ЗА ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ПРОШИЛА ПОНУДУ

  • „МОНЦА” У ПАТРОЛИ
  • Агенција за физичко-техничко обезбеђење „Монца” постоји још од 2008. године, а ових дана у свом пословању увела је неколико значајних новина. За своје клијенте, „Монца“ омогућује 24-сатни алармни и видео-надзор, са увек приправним патролним и интервентним тимовима.

У зависности од облика заштите за коју се одлучи клијент, његов објекат ће редовно обилазити патрола, или ће бити посматран путем видео-линка током целог дана. Постоји могућност да се у објекат (фирма, локал, кућа…), уколико не већ не поседује аламни и видео-систем, инсталира ова опрема, што „Монца” ради у сарадњи са такође кикиндском фирмом – „Ксеон”.

Радници ове агенције у власништву Небојше Филиповића, досад су ангажовани на обезбеђењу многих јавних скупова, пољопривредних газдинстава, има их у многим фирмама попут „Матијевића”, „Кикиндског млина”, „Ћорић аграра”…

Мониторинг је у потпуности усклађен са постојећом законском регулативом, а поред одобрења Привредне коморе за обављање ове делатности, „Монци” је дата и фреквенција од стране РАТЕЛ-а за средства комуникације, док су радници прошли посебне провере и обуке у МУП-у.

Филиповић наводи да је једна од новина и могућност склапања уговора осигурања штете са заинтересованим клијентима у вредности до два милиона динара.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *