ДИРЕКТОР ЈП „КИКИНДА“ ДАНИЛО ФУРУНЏИЋ НАЈАВИО ИНВЕСТИЦИОНО БОГАТУ 2017. ГОДИНУ

  • ВРЕМЕ ЗА КАПИТАЛНЕ ПРОЈЕКТЕ
  • Велики део урађеног током прошле године, предуслов је за започињање изградње фабрике воде, за коју директор Фурунџић очекује да ће бити завршена до 2019. године

 

Јавно предузеће „Кикинда” прошлу годину завршило је са приходом од 411 милиона динара, од чега је око 20 процената утрошено на инвестирање.

Приказана добит знатно је мања, око два милиона, али то је управо зато што смо гледали да зарађено уложимо у побољшање пословања, како бисмо у наредним годинама имали континуиране приходе – истакао је директор овог предузећа Данило Фурунџић.

Фурунџић је прецизирао да се ово улагање у највећем делу односило на опремање људства, контроле рада, сигурности објеката и система, као и у информационе технологије у погледу осавремењавања и дигитализације.

Од најважнијих инфраструктурних радова који су обављени у 2016. години, Фурунџић је побројао замену километра водоводне мреже у граду, монтирање бунара са аутоматским хлорисањем у шест села, реновирање објеката унутар предузећа, замену 3.000 водомера.

Према његовим речима, већина инвестиција ради се као предуслов за изградњу фабрике воде, за коју је изнео очекивање да буде завршена до 2019. године…

 

Наставак прочитајте у штампаном издању