ТРЕБИЊЦИМА ПЕХАР И 250.000 ДИНАРА

  • ЗАВРШЕН НОЋНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ
  • Победник одлучен након извођења пенала. За најбољег играча и голмана проглашен Дарко Милановић из победничке екипе, док је најбољи стрелац Миле Шаренац („Аутосервис Јовин”)

Екипа „Бемикс Требиње” победник је Ноћног турнира у малом фудбалу, који је на отвореним теренима Гимназије „Душан Васиљев” организовао Спортски савез, уз подршку Града Кикинде. Требињци су у финалном мечу, након бољег извођења пенала, савладали новосадски састав „Лампоне меридиан” са 4:3 (у регуларном делу је било 1:1) и поред победничког пехара освојили награду од 250.000, док је Новосађанима припало 70.000 динара. У борби за треће место и 30.000 динара састале су се две зрењанинске екипе. Након неизвесне игре „Аутосервис Јовин” победио је „САС Ресторан Бјеко” са 5:3. За најбољег играча и голмана турнира проглашен је Дарко Милановић из победничког састава, док је најбољи стрелац Миле Шаренац („Аутосервис Јовин”). Специјална награда за најбољи потез турнира уручена је Ђорђу Челекетићу из екипе „Хамбургерија Наум”.

Градоначелник Кикинде Павле Марков уручио је награде најбољим екипама и честитао свим учесницима турнира.

Ово је постао важан спортски догађај у нашем граду. Захваљујем свим екипама на сјајној игри, публици на подршци и спонзорима који су помогли да имамо овакав квалитетан турнир међународног карактера. Наша идеја јесте да окупљамо људе и афирмишемо спорт и здраве стилове живота – рекао је Павле Марков.

Председник Организационог одбора турнира Александар Кресоја није крио задовољство што је све протекло у најбољем реду.

Турнир је по квалитету био међу водећим у Војводини и публика је имала прилике да ужива у добрим играма. Драго ми је што су трибине стално биле попуњене, а преко хиљаду људи на финалној вечери потврђују да је Кикинђанима потребан овакав турнир – истакао је Кресоја.

Ноћни турнир је трајао од 15. јуна до 2. јула и на њему је учествовало 20 екипа, које су биле подељене у пет група. По две најуспешније екипе наставиле су такмичење у четвртфиналу. Организатор турнира, уз подршку многобројних спонзора, обезбедио је робне награде за гледаоце, које су додељиване сваке вечери.