РУКОМЕТАШИ КИКИНДЕ ИДУ КОРАК ПО КОРАК КА ЕЛИТИ

  • РЕВАНШ ЦРВЕНЧАНИМА СА КАМАТОМ
  • Кикинђани у следећем колу слободни

 

У још једној утакмици овосезонске Супер „Б” лиге, рукометаши Кикинде у потпуности су показали супериорност. Последња „жртва” у низу била је екипа Црвенке, која је у дворани „Језеро” била лак „плен” за домаћи састав. Већ на одмору било је јасно ко ће уписати бодове, пошто је Кикинда водила 18:8, а на крају семафор је показао: 36:18. Чврста одбрана и велики број успешно завршених контри, дали су резултат у овом мечу. Посебно добар утисак оставио је Никола Егић, Црвенчанин који наступа у редовима Кикинде.

Кикинђани, тренутно другопласирани на лествици, на тај начин начинили су још један корак ка освајању првог места, односно пласману у елитну лигу Србије. Наиме, према свему виђеном у досадашњем делу првенства, реално је очекивати одлуку у дуелу Кикинђана и тренутног лидера, с бодом више, лазаревачке Колубаре, 5. маја у „Језеру”. Дотад, Кикинда ће предстојећег викенда бити слободна, а потом ће гостовати у Инђији, истоименој екипи. У исто време, Колубара ће у Лозницу, па ће дочекати Црвенку. Ако два првопласирана тима упишу победе у поменутим утакмицама, у њиховом дуелу за пласман у Суперлигу, Кикинђанима ће бити потребан трујумф, а Лазаревчанима реми. Наравно, читава рачуница успешнијег тима из овог окршаја имаће упориште само у случају свих победа и у просталим утакмицама до краја првенства.

МРК Кикинда: Раковић, Ибрајтер 5, Кецман, Дукатаров 1, Марјанов 2, Голић, Блажић 3, Кењало 3, Делибашић 5, Мишков, Гамбер 3(1), Милићевић 2, Трумбеташ 1, Лисица 3, Егић 6, Комарек 2.