ПРИЗНАЊЕ БОКСЕРСКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ У ПРАВИМ РУКАМА

  • КИКИНДСКИ КЛУБ НАЈБОЉИ У ПОКРАЈИНИ
  • Диплома Борису Шкапику за најбољег војвођанског тренера

 

На пригодној свечаности, коју је прошле недеље уприличио Миодраг Булајић, члан Градског већа, Боксерски савез Војводине доделио је признање нашем клубу за одличне резултате постигнуте на Првенству Србије, одржаном у Јагодини и Ваљеву. Кикиндски боксери освојили су на овим такмичењима три титуле првака и три вицешампионске титуле, што им је у свеукупном пласману донело друго место у држави, али и титулу најуспешнијег клуба у северној покрајини.

Претставник Боксерског савеза Војводине Милан Козомора уручио је тим поводом плакету председнику БК Кикинда Милану Шкапику и диплому Борису Шкапику као најбољем војвођанском тренеру на државном шампионату.

Задовољство нам је што су боксери Кикинде били најуспешнији војвођански клуб на државном првенству. Кикинђани су по броју медаља надмашили све остале клубове из Војводине, а успех је утолико већи, када се зна да је војвођански савез перјаница српског спорта и све што ваља у српском боксу налази се код нас – рекао је Милан Козомора и пожелео кикиндским боксерима још пуно добрих резултата.

Члан Градског већа Миодраг Булајић изразио је задовољство што су боксери Кикинде остварили сјајне резултате на Првенству Србије у Јагодини и Ваљеву:

Боксери Кикинде заслужују максималан респект, а посебно ако се узме у обзир да су сви такмичари овог клуба поникли у нашем граду. Није мала ствар бити други по броју медаља у Србији и најуспешнији међу војвођанским клубовима – истакао је Миодраг Булајић и додао да ће наш град пружити максималну подршку кикиндским боксерима.

Председник БК Кикинда Милан Шкапик захвалио je на признањима, истакавши да би успех нашег клуба био још већи да су на државном првенству могли да наступе актуелни прваци Александар Раду, Милорад Детки и Адриан Нема.