Никола Рађен са учесницима кампа водених спортова

Протекле недеље завршена је  друга недеља кампа водених спортова “11” који се први пут организује на базенима Спортског центра “Језеро” на којем је било 42 дечака и девојчица. Циљ је да се на најбољи начин промовишу водени спортови: пливање, ватерполо и синхроно пливање. Учесници кампа имају прилику да науче нешто ново, друже се и квалитетно проводе време.

Учеснике кампа посетио је прослављени ватерполиста Никола Рађен који је са децом причао о томе колико је бављење спортом важно за њихов развој.

Овај камп значајан је за сам град, ближем окружењу, а највише је важан за децу која учествују у њему.Ово је прави начин да се улаже у будућност ватерпола, пливања и синхроног пливања. Драго ми је што су деца разиграна, насмејана, да уживају. Очекујем да их наредне године буде у још већем броју, јер је евидентан потенцијал окупљања деце и младих на оваквом месту. Летњи распуст проводи се и одморно и радно, а одрицање, упорност и тренинзи су пут ка успеху – рекао је  Никола Рађен, ватерполиста.

Дугогодишњи репрезентативац Србије прокоментарисао је и предстојеће Олимпијске игре.

Ја се надам да ће се остварити оно што жељно прижељкујемо, а то је освајање златне медаље на Олимпијским играма. То је једина медаља које недостаје овој генерацији ватерполиста. Српска репрезентација је квалитетна и фаворит је на овогодишњим играма у Рију – додао је Рађен.

На кампу водених спортова који се завршио у недељу учествовало је осамдесетак деце из Београда, Херцег Новог, Кикинде и Новог Сада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *