ГРАДСКИ ДЕРБИ МЛАЂЕМ КИКИНДСКОМ КЛУБУ

  • ОДБОЈКА – ПРВА ВОЈВОЂАНСКА ЛИГА  11. КОЛО

Одбојкашице клуба „Ки – 0230” заслужено су славиле у градском дербију. Меч 11. кола Прве војвођанке лиге – Југ, одигран у недељу у сали ОШ „Свети Сава”, завршен је победом млађег градског клуба са 3:2 (26:24, 23:25, 25:16, 25:27, 15:9), који се на најбољи начин реванширао играчицама Кикинде за пораз у првом делу такмичења.

Одбојкашице „Ки – 0230” два пута су водиле, али је одлука о победнику пала тек у петом сету.

Девојке су могле остварити победу и много бољим резултатом. Ова утакмица за наше девојке има посебан значај и даје им подстрек за даље такмичење. У наредном колу гостујемо лидеру у Панчеву и очекујем да пружимо још једну добру партију – рекла је Тамара Радловић, тренер екипе „Ки – 0230”.

Драган Пецарски, тренер Кикинде, није био задовољан издањем своје екипе.

За разлику од претходног дербија, када су играле дисциплиновано, овога пута су девојке много више грешиле. Лоше смо сервирали и то је узрок нашег пораза. Има још доста да се игра, али до краја лигашког дела више немамо право на грешке – истакао је Пецарски.

У 12. колу „Ки – 0230” игра са водећом екипом „Одбојка 013” у Панчеву, док Кикинда у хали СЦ „Језеро” дочекује Херцеговину из Равног Тополовца.

Мушка екипа Кикинде изборила је убедљиву победу на гостовању у Кули. Играчи тренера Милана Радосавчева савладали су Хајдук са 3:0 и задржали лидерску позицију са максималним учинком. У 12. колу Прве војвођанске лиге – Запад Кикинђани дочекују Врбас. Овај меч се игра у недељу, у хали СЦ „Језеро”, са почетком у 15 часова.