ГРАДОНАЧЕЛНИК ПАВЛЕ МАРКОВ УРУЧИО ПРИЗНАЊА НАЈБОЉИМ ОСНОВЦИМА И СРЕДЊОШКОЛЦИМА

  • ОНИ СУ БУДУЋНОСТ КИКИНДЕ

 

Свечана додела диплома ученицима генерације основних и средњих школа са територије Кикинде, као и оним ученицима који су освојили прва места не неком од републичких такмичења, одржана је јуче у свечаној сали Градске куће. Ученике је поздравио градoначелник Павле Марков, пожелевши им много успеха у даљем школовању:

Оно што је Град Кикинда у претходном периоду истицала и поставила за свој циљ јесте и скретање пажње на све добре ствари и резултате које сте, ви млади, постигли у областима којима сте се бавили. Ви као млади људи будућност сте овог града и једног дана када усавршите своју каријеру, треба да наследите овај град и да оно што су генерације пре вас градиле унапредите – рекао је Марков и захвалио просветним радницима без чијег залагања и подршке не би било ни резулата ученика. Он је такође захвалио и ученицима што на најбољи начин промовишу свој град.

Подељено је укупно 33 признања, од тога 18 ученицима генерације и 15 ученицима који су тријумфовали на републичким такмичењима. Они су од Града добили и вредну рачнуарску опрему.