ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПУ „ДРАГОЉУБ УДИЦКИ“

  • РАСПУСТИЛИ СЕ ПЛЕСОМ
  • На завршној приредби Предшколске установе „Драгољуб Удицки“ од васпитача се поздравило 432 детета

 

Отворени терени СЦ „Језеро“ у уторак вече били су испуњени игром, смехом, музиком, плавим балонима, а пре свега поносом. Носећи мајице 18 различитих боја, као знак препознавања вртића који су похађали, генерација 2012. годишта поздравила се са предшколским животом. Приказујући добро увежбане кореографије, у ритму омиљених дечијих песама, направила су корак даље у животу. Према речима директорице ПУ „Драгољуб Удицки“ Светлане Милић завршна приредба предстaвља један од најважнијих дана у животу детета, родитеља и васпитача.

Сви смо заједничким снагама успели да завршимо важну фазу у животу сваког човека. Родитељима бих се захвалила на поверењу које су нам указали у претходним годинама, деци пожелела пуно успеха у даљем животу и школовању, а колегама васпитачима честитала на успешно обављеном послу – рекла је директорица.

Председница Скупштине града Кикинда Станислава Хрњак, у своје и у име Града Кикинда, пожелела је деци да никада не забораве своје другаре, васпитаче и овај део живота.

Желим им нове победе у самом старту школовања, да буду радознали, успешни, паметни и посвећени. Желим им да стичу нова пријатељства, да се боре за себе и своје другаре и да буду део овог града. Данас, сутра и увек – поручила је Станислава Хрњак.

Ове године у ПУ „Драгољуб Удицки“ уписано је 480 деце, што је за 50 више у односу на број деце која су се на завршној приредби поздравила са васпитачима. Највеће интересовање владало је за јаслице, где је уписано 130 деце.