РОДИТЕЉИМА 180 ДЕЦЕ ПОДЕЉЕНИ БЕБИ ПАКЕТИ

  • ПОКЛОНИ НАЈМЛАЂИМ КИКИНЂАНИМА
  • На нама је да урадимо све што је у нашој моћи да Кикинда буде боље и лепше место за живот како би ваша деца и кад одрасту остала у родном граду- поручио на додели, градоначелник Павле Марков

 

Родитељима деце рођене од октобра прошле, до краја фебруара ове године, у уторак у Градској кући уручено је 180 беби пакета. Ову традиционалну акцију покренуо је Град Кикинда, а у последњих неколико година оформљен је и „Беби клуб” чији чланови су помогли да поклони за малишане буду што богатији и лепши. Поклоне Градске управе родитељима је уручио градоначелник Павле Марков који им је поручио  да уживају у својим потомцима.

Ово је најлепша дужност коју имам као градоначелник. Свима вама желим срећи и здравље, али и пуно стрпљења које ће вам требати да ваше најмилије изведете на прави пут. На нама је да урадимо све што је у нашој моћи да Кикинда буде боље и лепше место за живот како би ваша деца и кад одрасту остала у родном граду. Овим пакетима желимо да вам покажемо да мислимо како на вас, тако и на вашу децу. Наша идеја је да вам поклонимо опрему која ће вам бити корисна дужи временски период попут мултифункционалне столице која може да се користи више година – рекао је градоначелник Марков.

Од ове године поред столице и опреме, у свим пакетима биће и торба за најважније беби потрепштине. Вредност беби пакета је око 8.000 динара.


РОДИТЕЉИ ЗАХВАЛНИ

Кристина Бјелица по беби пакет дошла је са ћерком Чарном Ковачевић. То јој је прво дете,  планира их троје.

Помоћ од града веома значи, нарочито у данашње време када је све мање беба. На неки начин ово је подстицај свима који још увек нису одлучили да постану родитељи и за оне који размишљају о проширењу породице – истакла је Кристина Бјелица.

И Далибор Ковачевић, који је први пут постао тата у фебруару сличног је мишељења.

Далибор Ковачевић

Помоћ, као и начин на који нам је уручена, увек је добродошла. Велики су трошкови када беба дође на свет, али снаћи ћемо се јер смо сада комплетна породица – закључио је Далибор Ковачевић.