ПЕНЗИОНЕР ИЗ КИКИНДЕ ДОБИО АУТОМОБИЛ У НАГРАДНОЈ ИГРИ

  • УЗЕО РАЧУН И ПОБЕДИО

Шездесетдвогодишњи Иван Калопер из Кикинде у наградној игри „Узми рачун и победи” освојио је аутомобил марке „фијат 500Л”. Он је један је од 12 добитника у Србији који су имали срећу да баш њихова коверта буде извучена у другом кругу, између више од пет милиона осталих.

Иван, иначе машиновођа у пензији, није гледао извлачење на телевизији, али су му убрзо пошто је извучена коверта са његовим именом и презименом пријатељи и родбина јавили срећну вест.

Био сам затечен када ми је пријатељ јавио да сам освојио аутомобил. Супруга Зора и ја сада ћемо се заменити 30 година стар „опел кадет“ и возићемо се у новом фијату. Послао сам четири коверте за наградну игру и нисам очекивао да ћу имати оволико среће – каже Иван Калопер, у чијој су се кући одмах по извлачењу награде окупили његови најмилији како би заједно прославили овај добитак.

У другом кругу наградне игре извучено је 178 награда. Премије су биле двособан стан у Београду, 12 аутомобила марке „фијат 500Л“, путовања у Париз и Њујорк и друге вредне награде. Треће извлачење је 31. марта.