У ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈКИ СЛУПАНА ТРИ АУТОМОБИЛА И ПРОБИЈЕН ИЗЛОГ ЛОКАЛА

  • КАРАМБОЛ КОД „ИДЕЈЕ”
  • Тешко повређени возач „крајслера” Кристијан Б. налази се у новосадском Ургентном центру и под стални је надзором лекара

 

Одмах после поноћи између недеље и понедељка у Улици Иве Лоле Рибара у Кикинди догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је повреде опасне по живот задобио тридесетдвогодишњи Кристијан Б. из Кикинде. Тешко повређен Кристијан налази се у Ургентном центру у Новом Саду и под сталним је надзором лекара.

Возећи аутомобил марке „крајслер” у којем је поред њега била и двадестогодишња Б.Р. из Кикинде Кристијан је изгубио контролу и најпре ударио у два аутомобила која су била паркирана, потом је ударио у трећи ауто да би на крају завршио у локалу две куће даље. Младић је прво је ударио у „шкоду октавију”, затим у „ситроен Ц5” који су били паркирани један поред другог. Након тога ударио је у трећи паркиран аутомобил марке „пежо” да би завршио у решеткама локала од којих се одбио и преврнуо се на кров – сазнајемо од потресених комшија.

На место несреће први је био младић који је видео како девојка виче у помоћ.

Покушао сам да је извучем, али нисам успео, па сам подигао решетку која је пала на њу. Врло брзо дошли су полицајци и ватрогасци који су морали да секу врата сувозача да би је извукли напоље – још увек у шоку прича младић.

Девојка која је била са њим у колима налази се на одељењу хирургије Опште болнице у Кикинди. Како сазнајемо задржана је на дијагностици и посматрању и за сада није животно угрожена.

Млади су се враћали из провода, а како је дошло до несреће утврдиће истрага.


БИЗАРНА ПОДУДАРНОСТ

Ово је други пут да се у кратком временском размаку дешава слична саобраћајна несрећа. Да подсетимо, средином октобра возач „астре” само неколико стотина метара од последње незгоде, у Улици Жарка Зрењанина, зарио се у дом породице Агоштон. Тада је тешко повређен Бојан А. (27), којег су такође из смрсканог аутомобила вадили ватрогасци.