СВЕЧАНО ОТВОРЕН НОВИ ПОСЛОВНИ ПРОСТОР КОМПАНИЈЕ ФЦЦ У КИКИНДИ

  • БЛИЖИ КОРИСНИЦИМА
  • Пресељењем сервисног центра у зграду у Улици Генерала Драпшина, компанија ФЦЦ услугу наплате и односа са корисницима подигла на виши ниво. Градоначелник Павле Марков најавио да је у плану да се у истом простору омогући наплата рачуна ЈП „Кикинда” и ЈП „Топлана”

 

Градоначелник Кикинде Павле Марков, генерални директор Компаније ФЦЦ Бјорн Митендорфер, менаџер ФЦЦ-а за Мађарску, Румунију, Бугарску и Србију Иштван Немет и директор ФЦЦ-а у Србији Бојан Марковић, заједничким пресецањем врпце свечано су отворили нови пословни простор ове фирме. Сервис центар налази се у згради бившег Информативног центра Кикинда, у Улици Генерала Драпшина 20.

Локална самоуправа у обавези је да уложи део новца у заједничко предузеће и заједничким разговором дошли смо до договора да Компанији ФЦЦ уступимо зграду уместо средстава, која након уговореног периода, остаје граду. Унапређење наплате је важно. Наредни корак је да у овом простору уведемо наплату рачуна јавних предузећа Кикинда и Топлана и надам се да ћемо успети у томе да једног дана имамо обједињену наплату – додао је Марков и истакао да је Кикинда међу првим градовима у Србији решила проблем одлагања отпада на високостандардизован начин. Он је подсетио и на то, да пројекат није у потпуности реализован јер суседне општине нису хтеле да се прикључе.

Генерални директор компаније ФЦЦ у Србији Бојан Марковић рекао је да је деценија успешног пословања у кикинди важна за целокупну компанију.

Жеља нам је да и даље напредујемо у вашем граду. Нов простор заслужују сви Кикинђани – рекао је Марковић.

Генерални директор Компаније ФЦЦ Бјорн Митендорфер додао је да му је велико задовољство што се у Кикинди отворио нови сервисни центар.

Велика ми је част што сам присуствовао отварању новог сервисни центра који грађани Кикинде и заслужују. Ваш град је међу првима у Србији препознао важност одлагања комуналног отпада. Санитарна депонија овде је изграђена 2008. године, а помаже будућим генерацијама да се животна средина очува -рекао је Миттендорфер.

Кориснички центар ради од 8 до 16 сати.