ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ, СВЕЧАНО ОТВОРЕН ПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ НЕМАЧКОГ ТРГОВИНСКОГ ЛАНЦА У НАШЕМ ГРАДУ

  • „ЛИДЛ“ И У КИКИНДИ
  • Објекат у Кикинди простире се на 1.400 квадратних метара, у понуди је асортиман од око 1.500 артикала, међу којима је и значајан део са робом домаћих произвођача

 

Прошлог четвртка у Кикинди је свечано отворена продавница „Лидл” и у нашем граду. Врпцу је пресекао градоначелник Павле Марков и како је тада истакао немачки трговински ланац умногоме ће побољшати трговинску понуду коју Кикинда тренутно има.

Лидл” у Кикинди налази се у центру града и има најбољу локацију у односу на друге градове у којима има отворене продавнице. Пре изградње  објекта у овом делу града уложена су значајна средства у инфраструктурне радове што је побољшало услове живота овог дела центра. У нашем граду запослење је пронашло више од 40 особа, тако да је смањена незапосленост. Лидл” своје продавнице отвара у срединама које су привредно развијене, тако да је и ово знак колико је наш град напредовао у последњих неколико година. Познато је да ова компанија има одличан однос у погледу квалитетеа и цена тако да позивам суграђане да се у то и увере – истакао је Марков.

Представница Компаније „Лидл” Ђурђица Кујунџић захвалила је локалној самоуправи на сарадњи, јер како додаје, од градских власти имали су велику помоћ.

Драго нам је што смо врата за потрошаче отворили и у Кикинди. И вашим суграђанима на располагању ће бити асортиман од 1.500 артикала. Око 350 артикала је од домаћих произвођача. Лидл” се простире на 1.400 метара квадратних – рекла је Ђурђица Кујунџић.

Први на отворању био је 78-годишњи пензионер Милан Самарџија.

Дошао сам тачно у шест. Није ми било тешко да чекам два сата до отварања јер нисам могао да дочекам да се ова продавница отвори. Знам да имају квалитетне производе по приступачним ценама, а свих хвале пекару. Овде планирам да се снабдевам намирницама, пошто сам кувам – додао је Самарџија.

У радњама нема класичних полица, него је роба изложена у кутијама, а специфичност је и да су цене истакнуте изнад производа на које се односе. Хлеб који се купи може да се исече на жељену дебљину уз помоћ машине за сечење коју је је лако користити.

Продавница је отворена сваког дана од 8 до 22 сата, а акцијске понуде у овом трговинском ланцу почињу четвртком и понедељком и трају три дана.