ЈП „АУТОПРЕВОЗ“ ПЛАНИРА КУПОВИНУ ПОТПУНО НОВОГ АУТОБУСА

  • УСКОРО НОВА ВОЗИЛА У ВОЗНОМ ПАРКУ
  • „Аутопревоз“ изашао из кризе и постао кредитно способан. Директор Марковљев тврди да ће тренд повећања плата запосленима бити настављен

 

Јавно предузеће „Аутопревоз“ охрабрено позитивним резултатом који ће остварити трећу годину узастопце, пред собом је поставило велике циљеве у 2018. години. Директор „Аутопревоза“ Душан Марковљев каже да је од ове године фирма постала и кредитно способна, тако да очекује да се зацртани планови и остваре.

Наставићемо тренд из 2017. године који се односи на увећање плата запослених. Прошле године радницима је са 30.000 динара, зарада повећана на 36.000. Почели смо да исплаћујемо и топли оброк – истакао је Марковљев.

Прошле године зановољен је возни парк куповином три половна аутобуса. Директор Марковљев рекао је да у предузећу имају жељу да и се и током ове године набави неколико половних аутобуса новијег датума, али, и купи један нови аутобус, који би служио за превоз ученичких екскурзија.

У међувремену, расходовано је седам старих и остало је још 15 аутобуса старости око 30 година, од укупно 34, колико их је у возном парку овог превозника.

Поред других новина, идеја је да се у приградском и међуградском саобраћају модернизује наплата карата и омогући њихова електронска наплата. Цене ће остати непромењене за све путне правце.