ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НАМЕЊЕНА КИКИНДСКИМ МАЛИШАНИМА

СВИ ЗА КАЛИНУ И МАРКА

 

На иницијативу Светлане Милић и хора „Чуперак“, у петак и суботу одржаће се више културно- уметничких догађаја са циљем да се прикупе средства за лечење двоје тешко оболеле деце предшколског узрста- Калине и Марка. Идеји су се прикључили бројне институције и појединци, међу првима Културни центар Кикинда, који је све своје капацитете ставио на располагање у организацији предстојеће хуманитарне манифестације. Директорица КЦК Тања Ножица навела је да ће све почети у петак у 19 сати, у Галерији Културног центра, хуманитарном аукцијом слика. Волонтери Канцеларије за младе КЦК учествоваће у свим активностима, а током манифестације у суботу, наступиће и мале и велике балерине из ове установе.

Програм у суботу трајаће од 11 до 13 сати и одвијаће се на Градском тргу, испред фонтане, где ће поред осталих наступити хор „Чуперак“, глумци Позоришта „Лане“, чланови АДЗНМ „Гусле“, бенд „Шок“… Акцији су се придружили „Нинано балони“, „Худини“ и многи други. Предвиђено је и одржавање бројних радионица (чаролија маште, психолошко-плесна, стрип…). Манифестација се одржава под слоганом „Деца за децу“.

 

РАЧУНИ ЗА ПОМОЋ

Посетиоци манифестације на тргу ће бити у прилици да своје донације уруче директно у кутије, а омогућена је и уплата на следеће рачуне:

250-2040043411500-16 Еуробанка (на име Бранислав Радновић- помоћ за Калину) и 265-0000000664354-04 Рајфајзен банка (на име Иван Линкин- помоћ за Марка).