„ГАРАВЦИ” РАЗНЕЖИЛИ КИКИНЂАНЕ

  • ПОПУЛАРНИ БЕНД ПОНОВО ГОСТОВАО У НАШЕМ ГРАДУ
  • У оквиру програма „Кикиндског лета“, новосадска група „Гарави сокак“, концертом у дворишту Курије, успела је да још једном пробуди најлепше емоције бројна домаће публике

Као и када се у фебруару, на Дан заљубљених, за „Гарави сокак” тражило место више у Народном позоришту, тако је Банета Крстића и његов бенд прошлог петка дочекало пуно двориште Курије. На концерту у оквиру „Кикиндског лета” који је трајао скоро до поноћи, могли су се чути највећи хитови: „Ко те има тај те нема”, „Скелеџија”, „Теци, теци Дунаве”, „Ти знаш”, „Биће боље ако будеш ту”, „Неко, неко ко је далеко”…

– Са кикиндском публиком разумем се и без речи. Био сам за Дан заљубљених у фебруару и ево опет сам ту, а публика је и тада и сада дошла да нас види и чује. Срећан сам што сам свирао у овом прелепом простору и што сам видео пуно срећних лица – рекао је Бане Крстић.

Војвођански мелос који негују у „Гаравом сокаку” дирне у жицу сваког. Својим песмама враћају у прошла времена и буде најлепше емоције.

– Земља нас храни и „Гарави сокак” јој је остао доследан. Подсећамо на време када је човек обрађивао земљу, а земља човека. Ускоро очекујем излазак свог првог албума за децу „Гарави сокак за малу и велику децу”. Имао сам потребу да урадим овако нешто, а албум би требало да се нађе пред публиком у октобру – открио је Крстић.

Већ следеће вечери Кикинђани су уживали у концерту музичара који су учесници уметничке колоније у месту Дудешти Веки у Румунији.