ПРАЗНИЧНО У „НАШОЈ КУЋИ“

Корисници Центра обрадовани поклонима и посетом Деда Мраза и председнице СГ Станиславе Хрњак

Председница Скупштине града Станислава Хрњак посетила је у четвртак кориснике Центра за пружање услуга социјалне заштите у Кикинди, како би им, уз пратњу најпопуларнијег госта ових дана, Деда Мраза, поделила дарове пред наступајуће новогодишње и божићне празнике. Корисници Центра већ традиционално учествују у акцији локалне самоуправе тако што у кутију жеља убаце писма којима изразе своје жеље за Нову годину:

Ово су дани којима се радујемо и када би посебно требало једни другима да посветимо пажњу и време. Велико ми је задовољство да будем у овом простору и овој топлој атмосфери. Време у којем живимо носи нам пуно проблема, али мислим да је сам крај децембра када наступају празници, време даривања, тако и ми желимо да направимо добру атмосферу како би се сви корисници Центра добро осећали. Ово је најмање што смо могли да урадимо за њих – рекла је Станислава Хрњак.

Корисници Центра за пружање услуга социјалне заштите приредили су новогодишњи програм поводом дочека Деда Мраза, пристутнима отпевали неколико песама, а потом отворили новогодишње пакетиће. Госте је поздравила Весна Станаћев, директорка Центра за пружање услуга социјалне заштите у Кикинди:

Наши програми укључују многе активности, а једна од њих је и укључивање у активност локалне заједнице, као што је учествовање у многим акцијама које се организују. Иако су одрасли, у души су још увек деца и ово доба године је посебно за наше кориснике јер чини радосним, а ми увек са радошћу дочекамо све госте – навела је Весна Станаћев.

ЗУНЗАРИНА ПАЛАТА

Корисници Центра извели су представу у Народној библиотеци „Јован Поповић“.