ЧЛАНОВИ ГЛАВНОГ ОДБОРА СНС ПОДРЖАЛИ ОДЛУКУ ПРЕДСЕДНИКА

  • СРБИЈА ИДЕ НА ИЗБОРЕ!

Главни одбор Српске напредне странке акламацијом је подржао одлуку о одржавању ванредних парламентарних избора. Председник СНС-а и премијер Србије Александар Вучић, рекао је да се одлучио за одржавање ванредних парламентарних избора, јер је Влади потребна пуна стабилност и пун четворогодишњи мандат, након којег „више неће бити повратка” на старо. У обраћању члановима ГО СНС, Вучић је рекао да је потребан пун мандат да се донесу тешке одлуке и да се држава, кроз темељно спровођење реформи до 2020. године нађе пред вратима Европске уније.

Сагледајте овај предлог. Избори ће бити веома тешки. Свака наша одлука мора да се води оним што је добро за нашу земљу. Желим да водите озбиљну кампању. Храбро у будућност, храбро у нове победе– поручио је Вучић.

Он је додао да су центри отпора Влади Србије, нормаланој Србији и политици реформи и напретка припадници бивше лоше власти и лажне елите, коју је та власт створила и обезбедила им привилегије.

Вучић је рекао да не жели да иза њега стоје људи који причају исто што и он, а раде оно што су радили претходници на власти.

Донео сам одлуку зато што нећу да чувам власт по сваку цену. Ми се провере воље народа никада нисмо плашили– нагласио је лидер СНС.


 

У КИКИНДИ- ТРИ НИВОА

Како ће се најављени ванредни парламентарни избори на републичком нивоу највероватније објединити са одржавањем локалних и покрајинских, у Кикинди ће пред бирачима бити три листе за гласање. Раније се је као временски оквир за одржавање локалних и покрајинских избора спомињан период између 22. априла и 22. маја, а тачан датум којим се најчешће спекулише је 24. април.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *