БОЉИ УСЛОВИ ЗА РАД У ОШ „СЛАВКО РОДИЋ“

  • СВЕ ЛЕПШЕ И СИГУРНИЈЕ

 

Завршени су радови у Основној школи „Славко Родић” за које је школа преко конкурса НИС-а „Заједници заједно” добила 1,5 милиона динара. ченици у дневном боравку добили су модеран простор, а укупно је замењено 37 прозора и 14 врата. Уређење школе додатним средствима подржала је и Градска управа. Заменица градоначелника Босиљка Срдић истакла је да ученици и наставно особље у Основној школи „Славко Родић” сада имају одличне услове за рад.

Као што смо и најавили, наш приоритет је да ђацима омогућимо најбоље услове за рад. Улагање у школе наставиће се како средствима Града, тако и преко пројеката што ће локална самоуправа увек подржати.

Директорица Горица Грбанушић захвалила је на подршци Компанији НИС и локалној самоуправи, јер, како је истакла, сада је безбедност ђака пуно боља.

Прозори су били у лошем стању и најважније је што су сада замењени. Наши ђаци имају сада одличне услове за школовање. И даље ћемо конкурисати за средства која ће нам помоћи да школа буде у још бољем стању. Конкурисаћемо поново код НИС-а јер је потребно адаптирати санитарне чворове, а жеља нам је да урадимо и хобловање паркета у фискултурној сали – рекла је Горица Грбанушић.