АНЂЕЛА МАЈКИЋ МИС КИКИНДЕ

  • Победничка лента припала седамнаестогодишњој девојци из Бачке Тополе. Најбоље пласирана Кикинђанка – мисица шарма Милица Шипка

У уторак се у ресторану „Рајска оаза“, некадашњем „Радничком дому“, бирала најлепша девојка Кикинде. Гламурозно вече било је испуњено музиком, пријатним амбијентом и, пре свега, лепотом.

 

Анђела Мајкић

Организацију је на себе преузела бивша мис шарма Војводине и финалисткиња избора за мис Србије пре две године, Кикинђанка Ђурђина Војводић и посао је обавила на највишем нивоу. О томе ко ће понети титулу најлепше у конкуренцији 12 лепотица из Кикинде и других места, одлучивао је жири предвођен власником „Рајске оазе“ Борисом Стојковим, естрадним уметницима Миленом Ћеранић, Амелом Ћеманом Ћемом и актуелном мис Србије Анђелијом Рогић. Њихов задатак није био нимало лак, јер је ваљало одлучивати између нијанси, подједнако лепих, згодних, шармантних и фотогеничних девојака. Ипак, судом жирија, од 12 кандидаткиња, изабрано је најбољих пет. За мис фотогеничности изабрана је Теодора Ђуричић, а најбоље пласирана Кикинђанка, Милица Шипка, изабрана је за мис шарма. Друга пратиља је Дуња Маринковић, прва пратиља Александра Веселинов, а најлепша девојка и новоизабрана мис Кикинде је Анђела Мајкић. Анђела је седамнаестогодишња девојка из Бачке Тополе. Каже да се пријавила на такмичење на наговор мајке и да је победом у Кикинди почела да се остварује њена жеља да се бави моделингом и манекенством. Њој ће поред обезбеђеног финала у такмичењу за мис Србије, путовања у Порто Карас на припреме и других вредних нарада, припасти и стипендија за наставак школовања.